Daily Archive: March 4, 2014

Mar 04

Ранг листа по објавен оглас број 32/2014

 Почитувани, На следниот ЛИНК може да ја видите ранг листата од најуспешни тројца кандидати по јавниот оглас број 32/2014, врз основа на резултатите од образованието, испитот за државен службеник и интервју. ЛИНК

css.php