Daily Archive: March 3, 2014

Mar 03

Градоначалникот на општина Новаци,Лазар Котевски прогласен за најуспешен политичар за 2013 година

  Градоначалникот на општина Новаци,Лазар Котевски на престижната манифестација Најуспешни битолчани која се одржа по 15 ти пат беше прогласен за најуспешен политичар за 2013 година.

css.php