Daily Archive: February 12, 2014

Feb 12

Трета едукативна работилница „Влијанието на алкохолот и пушењето врз психофизичкото здравје“

Со работилница на тема „Влијанието на алкохолот и пушењето врз психофизичкото здравје“ продолжува реализацијата на проектот на Културно иновативниот клуб Новаци за Фитнес и едукација за подобра здравствена програма.

Feb 12

Формирана првата локална акциона група ПеЛАГонија со седиште во општина Новаци

Деновиве ќе се регистрира првата пелагониска локална акциона група „ПеЛАГонија“ со седиште во општина Новаци.На основачкото собрание беа избрани членовите на здружението, управниот и надзориот одбор.За претседател на ЛАГ-от беше избрана Светлана Петковска од Организација на жени Битола.

css.php