«

»

Jan 29

Оглас за ангажман на надворешен фацилитатор/модератор

Општина Новаци за потребите на проектот “Жива Историја, Жива Природа”, објавува оглас за ангажман на лице – Надворешен фацилитатор/модератор за вкупно десет работни дена. Огласот можете да го најдете на следниот ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php