Daily Archive: January 29, 2014

Jan 29

Оглас за ангажман на надворешен фацилитатор/модератор

Општина Новаци за потребите на проектот “Жива Историја, Жива Природа”, објавува оглас за ангажман на лице – Надворешен фацилитатор/модератор за вкупно десет работни дена. Огласот можете да го најдете на следниот ЛИНК.

Jan 29

Советот на општина Новаци ја одржа 13-тата седница

Советот на општина Новаци ја одржа 13 тата седница од неговото конституирање,прва во Новата 2014 година.Советниците расправаа за 13 точки на дневен ред и разгледаа и одлучија по неколку одлуки и барања.

css.php