Daily Archive: January 20, 2014

Jan 20

Трајан Климевски го фати светиот крст во Новаци

26 годишниот Трајан Климевски од Новаци го фати светиот крст во осветените води во базенот во црквата Св.Атанасиј.Од 16-мината кои учествуваа во оваа верска традиција најсреќен беше Климевски кој досега учествувал трипати но прв пат со успех.

css.php