Daily Archive: January 16, 2014

Jan 16

Отворена нова продавница за колонијал во с.Рибарци

На огромна радост на жителите на село Рибарци,општина Новаци беше отворена реновираната колонијална продавница.Чинот на свечено пуштање во употреба го направи градоначалникот Лазар Котевски.

css.php