Daily Archive: January 14, 2014

Jan 14

Денеска е Василица- за многу години

Градоначалникот на општина Новаци , Православната Нова Година – Василица ја дочека со жителите на општина Новаци.Ги посети сите коледарски огнови и се дружеше со неговите сожители. Коледарски огнови, богата трпеза и мазник со паричка имаше на неколку места во Новаци.

css.php