Daily Archive: January 13, 2014

Jan 13

Се вртеше мазник со паричка во игротеката Бамби за прослава на Василица

Анастасија Стојановска  е овогодинешната среќничка на која му се падна паричката од василичарскиот мазник кој се вртеше во Центарот за едукативен развој „Бамби“ во с.Новаци.Градоначалникот Лазар Котевски не ја пропушти оваа можност заедно со најмалите жители на неговата општина да го направи овој стар адет и да ја прослави Православната Новата Година.

css.php