Daily Archive: December 31, 2013

Dec 31

Општина Новаци домаќин на музичкиот сценски спектакл „Собирач на желби“

Детскиот театар Бабец од Битола го изведе музичкиот сценски спектакл „Собирач на желби“ во салата во општина Новаци.Салата беше претесна за да ги собере сите љубопитни дечиња и нивните родители зафатени од предновогодишната еуфорија.

css.php