Daily Archive: December 30, 2013

Dec 30

„Предновогодишна Шумска Приказна” нова претстава на КИК Новаци

Културно иновативниот клуб Новаци за испраќање на старата и дочекот на Новата 2014 година подготви нова аматерска детска претстава за жителите на општина Новаци.

Dec 30

Новогодишни пакетчиња за дечињата од ОУ „Славко Лумбарковски“

Како и секоја година така и оваа ,општина Новаци и градоначалникот Лазар Котевски обезбедија новогодишни пакетчиња за сите дечиња кои посетуваат настава во централното и подрачните училишта „Славко Лумбарковски“.

css.php