Daily Archive: December 26, 2013

Dec 26

Започнаа градежните работи за реконструкција на мостот и воденицата,црквата и куќата на Калеш Анѓа во Мариово

Започнаа градежните работи околу реконструкција на четирите објекти кои се опфатени со проектот „Жива историја,жива природа“ од ИПА програмата за прекугранична соработка Македонија-Грција 2007-2013.

css.php