Daily Archive: December 23, 2013

Dec 23

Донесен Буџетот на општина Новаци за 2014 година

Советот на општина Новаци расправаа и едногласно го донесоа најважниот финансиски документ за работењето на општината, Буџетот за 2014 година.Исто така ја донесоа и одлука за извршување на буџетот за 2014 година.

css.php