Daily Archive: December 17, 2013

Dec 17

Нов водовод за жителите на село Добровени

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски оствари средба со жителите на село Добровени каде ги информираше за водоводниот систем кој започна да се гради, ги слушна нивните проблеми и потреби.

Dec 17

Советниците од општина Новаци ќе одделуваат месечно по 500 денари за фонд за социјално загрозени лица

На предлог на градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски, советниците од својот месечен надоместок ќе одвојуваат по 500 денари во фондот за помош на социјално загрозените и ранливи категории на граѓани.

css.php