Daily Archive: December 11, 2013

Dec 11

Градоначалникот Котевски на средба со месното население на Бач, Гермијан, Живојно, Скочивир и Добровени

Продолжува редовната практика на градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски да остварува редовни средби со месното население со цел да се запознае со нивните проблеми и заеднички да побараат можност за нивно решавање. Викендов се сретна со мештаните од пограничниот регион: Бач, Гермијан, Живојно,Скочивир и Добровени.

css.php