Daily Archive: December 5, 2013

Dec 05

Градоначаликот Котевски во Брисел на седница на Заедничкиот Консултативен Комитет

Претставниците на локалните и регионалните власти на земјите на ЕУ и Република Македонија се сретнаа во Брисел за да дискутираат околу последниот напредок во земјата во поглед на процесот на пристапување кон ЕУ, гледано од локално ниво. Присутните споделија искуства насочени кон ефикасно користење на претпристапните фондови на ЕУ и подготвка за имплементирање на структурните …

Continue reading »

css.php