Daily Archive: December 3, 2013

Dec 03

Предавање на тема: Физикална терапија и превенција од остеопороза на КИК Новаци

Културно иновативниот клуб Новаци за жителите на оваа општина организираше едукативна здравствена работилница на тема: Физикална терапија во лекување и превенција од остеопороза. Едукатор и предавач беше д-р Соња Коцарева Трпезановска,специјалист по физикална медицина и рехабилитација при Клиничка болница Битола.

css.php