Daily Archive: September 6, 2013

Sep 06

Презентирана физибилити студијата за наводнување на новачко поле

Денеска во општина Новаци претставници на консултантската куќа Поинт Про пред градоначалникот на општина Новаци,Лазар Котевски,претставници на УСАИД  и стручни лица од РЕК битола, ЗК Пелагонија и ЈП Стрежево ја презентираа нацрт верзијата на физибилити студијата за проектот за префрлање на системот за наводнување во новачко поле.

css.php