Daily Archive: September 3, 2013

Sep 03

Бизнис делегација од Турција во посета на Општина Новаци

Турска бизнис делегација предводена од амбасадорот на Р.Македонија во Р.Турција Горан Тасковски во посета на Општина Новаци и градоначалникот Лазар Котевски.На состанокот се разговараше за можностите за инвестиции на територијата на општина Новаци во областа на земјоделството.

Sep 03

Обележување на улиците во општина Новаци

Вработените во комуналното претпријатие „Комунална Хигиена“ започнаа со спроведување на редовната акција за обележување на улиците, пешачките премини и „лежечките полицајци“ на територијата на општина Новаци.

css.php