«

»

Aug 12

Отчет (Првите 100 дена од мандатот)

Отчет на градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски за првите 100 дена од неговиот нов мандат. Отчетот исто така можете да го симнете на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php