Daily Archive: June 28, 2013

Jun 28

Градоначалникот Котевски на конститутивна седница на Генерално собрание на ЗЕЛС

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска присуствува на конститутивна седница на Генерално собрание на Заедниците на Единиците на Локална Ссамоуправа- ЗЕЛС кое се одржува во Холидеј Ин во Скопје.

css.php