Daily Archive: June 27, 2013

Jun 27

Општина Новаци ќе ангажира 15 сезонски комунални работници

Веќе неколку години наназад општина Новаци од својот Буџет издвојува средства за ангажирање на лица за извршување на комунални работи.

css.php