Daily Archive: June 24, 2013

Jun 24

Благодарени на брзата интервенција на градоначалникот Котевски спасен човечки живот

51 годишен рибар член на риболовно друштво викендов бил сапсен во мариовскит регион каде доживеал мозочен удар.

css.php