Daily Archive: June 22, 2013

Jun 22

Се одржаа 13-тите Пелагониски научни средби во Новаци

Oпштина Новаци по тринаесети пат беше домаќин на научниот собир насловен „Пелагониски научни средби“.И годинава истакнати научници родум од пелагонискиот регион ги претставија своите сознанија и истражувања, своите трудови за историјата и развојот на овој крај.

css.php