«

»

Jun 18

Јавен повик за ангажирање на волонтери во о.Новаци

Грб Новаци

Општина Новаци објавува Јавен Повик за ангажирање на волонтери во општина Новаци. За подетални информации, можете да го симнете документот од тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php