Daily Archive: June 18, 2013

Jun 18

Јавен повик за ангажирање на волонтери во о.Новаци

Општина Новаци објавува Јавен Повик за ангажирање на волонтери во општина Новаци. За подетални информации, можете да го симнете документот од тука.

Jun 18

Општина Новаци домаќин на делегација од општина Хрпеље-Козина,Р.Словенија

Денеска во општина Новаци пристигна тричлена делегација од словенечката општина Хрпење-Козина,Република Словенија.По свечениот прием според сите македонски адети и средбата со општинската администрација,делегацијата имаше прием во кабинетот на градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски. Според агендата следуваше потпишување на Меморандум за соработка и разбирање помеѓу градоначалникот Котевски и заменик градоначалник на општина Хрпеље-Козина Петер Боршич, …

Continue reading »

css.php