Daily Archive: June 11, 2013

Jun 11

Општина Новаци домаќин на инфо состанокот за користење на владината поддршка за развој на руралните подрачја

Денеска во Општина Новаци се одржа информативен состанок помеѓу градоначалниците и претставниците од 9-те пелагониски општини и директорот и претставник од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.Средбата се организира со цел запознавање и презентирање на можностите и активните програми на Агенцијата наменети за локалната самоуправа.

css.php