Daily Archive: June 10, 2013

Jun 10

Викендов ќе се одржи традиционалната Џип турнеја во Мариово

На 15 и 16 Јуни 2013 г ќе се одржи четвртата по ред  „Џип турнеја – Мариово“ во која во период од два дена планирано e да се посетат дел од природните и културните убавини на мариовскиот крај.

css.php