Daily Archive: June 4, 2013

Jun 04

Градоначалникот Котевски му оддаде почит на загинатите бранители во конфликтот во 2001

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски со претставници од општинската администрација положија свежо цвеќе и се поклонија преда споменикот на загинатите бранители во конфликтот во 2001 година, кај Саат кулата во Битола.

css.php