Daily Archive: June 3, 2013

Jun 03

ЦСР Битола ќе отвора дисперзирана канцеларија во Новаци

На денешната средба помеѓу градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски и директорката на Центарот за социјални работи Битола,Виолета Гаџовска се разговараше за отворањето на дисперзирана канцеларија на ЦСР во Новаци.

css.php