«

»

May 31

„Градиме музичка иднина“ проект за подобрување на културниот живот на децата без родители

gradime idnina

Здружението на деца и младинци без родители од детските домови и дом семејства од Република Македонија –Скопје „Градиме иднина“ започна со реализација на проектот Градиме музичка иднина  во чии рамки е предвидено преку музичка едукација,забава и дружење да се подобри културно забавниот живот на децата и младинците без родители и родителска грижа од детските домови и дом семејства.

За таа цел сите заинтересирани лица кои сакаат да им помогнат на оваа категорија граѓани можат да донираат  на жиро сметката на Здружението 300000002745621,депонент Комерцијална Банка АД Скопје или на телефонските броеви отворени за таа намена и тоа:

-за корисниците на Т-Мобајл 070/143-999

-за корисниците на ОНЕ 075/143-999

За корисниците на ВИП 077/143-999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php