Daily Archive: May 27, 2013

May 27

Стартуваше екстерното тестирање во ЦОУ „Славко Лумбарковски“ во Новаци

Од денеска до 8 јуни во сите основни и средни училишта ќе се спроведува долго најавуваното екстерно тестирање, чија цел е да се провери објективноста на наставниците при вреднувањето на знаењето на учениците.

css.php