Daily Archive: May 22, 2013

May 22

Градоначалникот Котевски на Конвенција :Како да се зголемат приносите со пченица

Проектот на УСАИД за експанзија на мали бизниси покрај за пченката ќе се проширува со нова земјоделска култура:пченицата.За таа цел Центарот за развој на пелагонискиот плански регион, Агенцијата за поддршка на развојот на земјоделството ,УСАИД и Македонската банка за поддршка на развојот и проектот „Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион организираа …

Continue reading »

css.php