Daily Archive: May 21, 2013

May 21

Потпишан Меморандум за разбирање помеѓу општина Новаци и УСАИД

УСАИД и Општина Новаци ќе соработуваат за проширување на системот за наводнување и приклучување на земјоделците од оваа општина кон „ Стрежево“.Денеска беше потпишан Меморандум за разбирање помеѓу градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски и Карл Ларкинс директор на проектот за експанзија на мали бизниси.

css.php