Daily Archive: May 20, 2013

May 20

Прва бензиска пумпа во општина Новаци

Викендов општина Новаци ја доби првата бензиска пумпа која свечено беше отворена. Бензиската пумпа е од големо значење за понатамошниот развој на општината, а најголем бенефит ќе имаат земјоделците .

May 20

Топол пречек за гостите во манастирот во Новаци

Новачани имаа ретка прилика да се претстават како одлични домаќини и да ги угостат претставниците на балканската асоцијација за алтернативен туризам кои беа нивни гости.

css.php