Daily Archive: May 14, 2013

May 14

За два месеци Добромири ќе добие модерно тениско игралиште

Градоначалникот на општина Новаци Лазар  Котевски денеска излезе на терен со цел да изврши увид во текот на градежните работи при изградбата на модерното тениско игралиште во Добромири.

css.php