Daily Archive: May 9, 2013

May 09

Црквата Св.Атанасиј во Градешница ќе добие нов покрив

До 15 мај кога е денот на Манастирот Свети Атанасиј во мариовското село Градешница треба да бидат завршени градежните работи околу реконструкцијата на кровната конструкција.

css.php