Daily Archive: May 8, 2013

May 08

Свечено пуштено во употреба повеќенаменското игралиште во Горно Агларци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски во присуство на локалното население ,претседателот на Советот, советниците, државната администрација и медиумите на пригодна свеченост го пушти во употреба модерното оградено и осветлено повеќенаменско  игралиште во Горно Агларци.

css.php