Daily Archive: April 30, 2013

Apr 30

Со свеченост започнаа градежните работи за асфалтирање на патот Мегленци-Арматуш

Со баклава и локум во единственото муслиманско село Арматуш под јурисдикција на општина Новаци,се означи почетокот на градежните работи за асфалтирање на локалниот патен правец во должина од  2490 метри. Проектот чини 12 милиони денари,средства обезбедени од општината во соработка со Владата на Република Македонија.

css.php