Daily Archive: April 29, 2013

Apr 29

Промоција на Македонско-рускиот бизнис каталог во кој е претставена и општина Новаци

Денеска напладне во Скопје во Винарскиот подрум Сковин во присуство на неговата екселенција амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија господинот Олег Николаевич Шчербак и мноштво гости беше промовиран новиот македонско-руски бизнис каталог, под наслов „ПО ЕДЕН ПАТ СО СВЕТОТ –РУСИЈА И МАКЕДОНИЈА“ во кој е претставена и општина Новаци.

Apr 29

Велигденски панаѓур во Пензионерскиот клуб во Новаци

По повод големиот христијански празник Велигден жените членки на Пензионерскиот клуб од Новаци организираа продажен„Велигденски панаѓур на пекарски производи“.Средствата кои ќе бидат собрани ќе бидат искористени за купување на работи потребни во клубот.

css.php