Daily Archive: April 26, 2013

Apr 26

Општина Новаци започна со изведба на патниот правец Мегленци-Арматуш

Општина Новаци започна со реконструкција на локалниот патен правец Мегленци-Арматуш, во должина од 2490 метри во вредност од 12 милиони денари со средства обезбедени во соработка со Владата на Република Македонија.

css.php