Daily Archive: April 23, 2013

Apr 23

Втора седница на Советот на општина Новаци

Денеска во просториите на општинската зграда во Новаци се одржа втората седница на новиот состав на Советот на општина Новаци.Советниците расправаа за 29 точки на дневен ред и околу 12 останати барања и дополнувања.

Apr 23

Обука за користење на ИПАРД средствата

Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството заедно со Бизнис Старт Ап Центарот од Битола одржаа обука за земјоделците од општина Новаци за користењето на средствата од ИПАРД програмата.

css.php