Daily Archive: April 19, 2013

Apr 19

Прво место за Анѓела Јончиќ од Новаци

Осмоодделенката Анѓела Јончик од ЦОУ„Славко Лумбарковски“ од Новаци освои прво место на литературно-рецитаторскиот конкурс кој го организираше ОУ „Тодор Анѓелевски“ од Битола по повод патрониот празник.

css.php