Daily Archive: April 18, 2013

Apr 18

Се одржа 13 тиот традиционален планинарски марш во Мариово

По повод 7 април, денот на здравството, во организација на Планинарското друштво “Медикус“ од Клиничката болница “Д-р Трифун Пановски“, се одржа традиционалниот 13. планинарски марш низ Мариово. Бидејќи на 7 април беше вториот круг на гласањето на локалните избори, маршот се одржа на 14 април на релација Рапешки мост – село Зовиќ и назад. На …

Continue reading »

css.php