Daily Archive: April 17, 2013

Apr 17

„Вештини за изработка на анализа“-трета Обука во рамките на ПеЛАГонија ЛЕАДЕР проектот

Продолжуваат обуките во рамките на проектот „Воведување и спроведување на лидер пристапот во Пелагонискиот регион”. На обуката претставниците на невладините организации, приватниот и државниот сектор учеа за вештини за спроведување на проценка и анализа на локални заинтересирани страни.

css.php