Daily Archive: April 16, 2013

Apr 16

Прв семинар на тема „Силата на бабата“ во новоотворениот пензионерски клуб во општина Новаци

18 жени пензионерки од општина Новаци присуствуваа на првиот едукативен семинар на тема „ Силата на бабата“ како глобален феномен кој се одржа во неодамна отворениот пензионерски клуб.

css.php