Daily Archive: April 12, 2013

Apr 12

Прва седница на новиот состав на Советот на општина Новаци

Новиот состав на советот на Општина Новаци денеска ја одржа првата конститутивна седница на која имаше неколку точки на дневен ред.

Apr 12

Министерот Димовски во посета на поплавените подрачја во општина Новаци

    Министерот за земјоделство Димовски заедно со градоначалникот Котевски ги посетија поплавените подрачја во општина Новаци која беше најпогодена од минатонеделните обилни врнежи.Најавија доставување предлог до Владата за одредување модел за обештетување на земјоделците.

css.php