Daily Archive: April 11, 2013

Apr 11

Се работи на префрлање на хидросистемот за наводнување преку река Црна

Продолжуваат активностите околу спроведувањето на системот за наводнување во новачкото поле.Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски оствари средба со претставници на ЈП Стрежево и  проф.Радевски Александар чија специјалност е водостопанството и водоснабдителни системи.

css.php