Daily Archive: April 10, 2013

Apr 10

ФОД донираше играчка во Центарот за ран едукативен развој на децата „Бамби“ во Новаци

Дваесеттината дечиња кои редовно го посетуваат Центарот за едукативен развој „Бамби“ во Новаци од денеска во топлите пролетни денови ќе имаат нова занимација-нова метална играчка за качување донација од Фабриката за опрема и резерви делови ФОД од Новаци.

css.php