Daily Archive: April 8, 2013

Apr 08

Повторно поплави во Гнеотино

На село Гнеотино повторно му се заканува опасност од поплавување. Градоначалникот Лазар Котевски од рано изутрина со стручна екипа составена од претставници на Центарот за управување со кризи и Дирекцијата за заштита и спасување излегоа на терен и будно ја следат состојбата.

css.php